Ce sunt Dermatocosmeticele?

Ce sunt Dermatocosmeticele?

Adaugat de: admin Publicat in: Cosmetica Data: 2015-03-11 Hits: 784 Comentariu: 1

Cateva explicatii legate de ce sunt si la ce sunt bune dermatocosmeticele.

Dermatocosmeticele sunt prin definitie produse de ingrijire a pielii cu diverse particularitati. Contin ingrediente cu proprietati farmacologice active ce sunt rezultatul multor etape de cercetare de laborator pentru a ingriji pielea sensibila, hipersensibil, pentru pielea cu diferite afectiuni si nu numai, atat pentru copii cat si pentru adulti . 

De ce sa folosim Dermatocosmetice?

Dermatocosmeticele au actiuni benefice si asupra pielii sanatoase. Sunt de preferat in locul produselor cosmetice obisnuite pentru ca nu contin coloranti, conservanti, parfum, Gluten si sunt testate pentru majoritatea metalelor grele gen Nichel, Cobalt, Molibden, puternic alergenice.

Dermatocosmeticele , inclusiv Make-upurile firmei Bionike sunt testate pentru a reduce si elimina potentialul de a da reactii alergice, de a irita ochii, de a dezvolta reactii de fotosensibilitate.

In descrierile produselor veti intalni adesea termenul de Non comedogenic se refera la faptul ca utilizarea produsului pe termen lung nu va bloca porii si nu va favoriza aparitia comedoanelor sau, de exemplu, agravarea acneei .

Dupa cum veti observa in gama : “ingrijirea fetei” veti gasi pe langa produse destinate curatarii tenului si intretinerii tenului normal si o serie de directoare denumite Tratamente..acele produse sunt concepute pentru a trata diferite boli dermatologice: cuperoza(rozaceea)(vezi gama DEFENCE ROSYS), melasma (vezi gama anti-pete DEFENCE B-LUCENT) , gama de produse destinate eczemelor,dermatitelor (produse cu effect antiinflamator nesteroidian-nu contin cortizon), pentru Acnee (vezi gama ACteen) pentru afectiuni mai grave ale pielii cu este Psoriazisul, Ichtioza sau Keratoza (Gama PROXERA) si nu in ultimul rand Tratamentul ANTI-AGE sau gama de produse post interventie lasser, abraziune,etc (DEFENCE ALPHA).

Ingrijirea corpului cuprinde o serie de produse destinate combaterii celulitei, tratarii anumitor afectiuni la acest nivel ,etc.

Ingrijirea parului veti intalni o gama variata de produse de la produsele pentru salp sensibil, scalp cu descoamari grase sau uscate, tratamente anticaderea parului la produse de colorare a parului.

Tag-uri: dermatocosmetice

Comentarii

Creat de2015-03-11 03:36:26 Adaugat de:Cristina Link comentariu

In seara de Revelion baietelul meu s-a fript rau pe manuta cu ceai fierbinte.Noroc ca am avut la mine Procutase spray si pansamentele din trusa de la masina.Am folosit Procutase spray din abundenta pe manuta fripta si am bandajat-o, pana dimineata s-a distrat fara sa acuze durere, in 5zile rana s-a vindecat folosind numai Procutase spray, fara sa se infecteze.Acum dupa 2 luni nu a ramas semn si povestim cu zambetul pe buze incidentul. Procutase este un produs pe care cred eu noi toti trebuie sa-l avem in casa.

Lasa un comentariu


paypal