DESPRE NOI

Echipa Medical Magazin este o echipa tanara cu background medical , specializati in vanzarea de produse medicale destinate utilizarii lor in spitale si clinici.

De curand am hotarat sa ne extindem portofoliul in sfera dermatocosmetica si de ingrijire moderna a plagilor.

Astfel BioNike Italia cu 50 de ani experienta in domeniul fabricarii dermatocosmeticelor si a cosmeticelor de inalta calitate ne-a ales ca reprezentat pentru Romania si pentru aceasta ne simtim mandri.

Deoarece odata cu trecerea anilor s-a constat o crestere alarmanta a cresterii incidentei alergiilor noi venim in ajutorul persoanelor afectate prin faptul ca produsele noastre sunt FARA Coneservanti - FARA Parfum- FARA Gluten - Testate pentru Nichel - Microbilogic pure !

Totodata venim in ajutorul persoanelor cu ochii sensibili alergici si/ sau purtatori de lentile de contact prin faptul ca oferim o vasta gama de make-up non-alergic !

Produsele firmei BARD sunt cautate si garantate.

Totodata suntem foarte preocupati pentru produse cu actiune rapida pentru ingrijirea plagilor. Pentru aceasta vezi Procutase =hydrogel activ cu rol de stimulare a cicatrizarii si asepsic (100 de ori mai puternic de cat Pavidone iodine) si buretele de collagen cu FGF2(stimuleaza cresterea a 7 tipuri de tesuturi: derm, epiderm, muschi, oase, nervi, tesut conjunctiv,vase de sange) ce stimuleaza cresterea rapida a tesutului, rezultatul fiind o cicatrizare rapida(foarte util in Ulcerul diabetic)

De ce sa alegi MEDICAL MAGAZIN ?

• Pentru ca va oferim produse de calitate superioara,
• Pentru ca echipa noastra va sta la dispozitie 10 ore pe zi,
• Pentru ca dorim o lume mai frumoasa si mai putin suferinda
• Pentru ca ai incredere in produsele noastre si pentru asta 
Va multumim!