TERMENI SI CONDITII

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate societatii S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Societatea S.C TERRA DISTRIMED S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str.Viitorului nr.171, etj.1, birou. Nr. 3, sector 2, inregistrata la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul bucuresti sub numarul J40/12345/2010, avand CUI 27820118, atribut fiscal ro, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.medicamagazin.ro.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.medicalmagazin.ro.

Medicalmagazin – este denumirea comerciala a S.C. S.C TERRA DISTRIMED S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, strada Viitorului nr 171, sector 2 avand numar de ordine in registrul comertului J40/12345/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO27820118

Vanzator – medicalmagazin

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre medicalmagazin (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre medicalmagazin si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea termeni si conditii generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumparator poate adauga continut pe site. Nickname-ul este asociat informatiilor din site ale utilizatorului/clientului/cumparatorului sub denumirea de “nume utilizator”.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa isi creeze liste cu bunuri si servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a bunurilor si serviciilor prin primirea de comunicari comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din favorite in care cumparatorul/utilizatorul poate adauga bunuri sau servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Cosul meu – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care bunurile sau serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea comenzii, cumparatorul/utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a bunurilor si serviciilor prin primirea de comunicari comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.medicalmagazin.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. si client, prin care acesta transmite societatii S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.medicalmagazin.ro.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu listat pe site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui bun sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca bunul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui bun sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti utilizatori/clienti/cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre bunurile sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa utilizatorului/clientului/cumparatorului care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un utilizator/client/cumparator unui alt utilizator/client/cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele termene si conditii.

Comunicari comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/sms/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  Continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la bunuri si servicii adaugate in sectiunea “cont/cosul meu” sau sectiunea  “cont/favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre medicalmagazin, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Date personale - informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese,

Pentru a va da acordul utilizarii datelor personale va rugam cititi aici.

Acceptarea “termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor termenilor si conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

Continutul site-ului

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a S.C TERRA DISTRIMED S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original. 

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.medicalmagazin.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.  Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.medicalmagazin.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea societatii S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul S.C TERRA DISTRIMED S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acces si inregistrare ca utilizator

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.medicalmagazin.ro, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Legaturi

Site-ul www.medicalmagazin.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri world wide web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Parteneri

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din romania.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, Terra Distrimed SRL  isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Terra Distrimed SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L.  isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

Terra Distrimed SRL garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului. 

Terra Distrimed SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “termenilor si conditiilor”.

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de. S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Cum cumpar

1. Alege produsele

Navigati pe site utilizand fie meniul din partea stanga a paginii, fie meniul principal, accesand butonul “cumpara online”.

Selectati produsul pe care doriti sa il adaugati in cos apasand optiunea “adauga in cos”, fie direct din pagina de listare a produselor, fie din pagina de prezentare a produsului.

Selectati cantitatea dorita din produsul selectat in casuta special alocata cantitatii.

Daca produsul selectat este ultimul pe care doriti sa il adaugati in cos, selectati butonul “finalizare comanda”.

Daca doriti sa realizati o modificare in cosul de cumparaturi, apasati butonul “actualizare” pentru salvarea modificarilor. Pentru a elimina un produs din lista de cumparaturi completeaza “0” in casuta alocata cantitatii.

Daca doriti sa navigati in continuare pe site, apasati butonul “continua cumparaturile”.

"PRODUSELE DIN BUTONUL “OFERTE LAST MINUTE” INCLUS IN SITE

Produsele din “oferta last minute” sunt produse cu termen de valabilitate care se apropie de temenul final si au un pret special.
Termenul inscris pe ambalajul produsului, reprezinta ultima zi a lunii si anului inscris pe cutie pana cand produsul poate fi deschis sau desigilat.
Simbolul inscris pe produs “cutie cu capacul deschis” pe care scrie cifra 6, 12, 24, 36 de luni si litera M (de la “Month” in limba engleza care inseamna “Luna calendaristica”) de pe ambalaj indica numarul de luni in care produsul poate fi folosit din momentul in care acesta a fost deschis sau desigilat.
Pentru a stii exact ziua in care ati deschis produsul si pana la incheierea perioadei in care puteti folosi produsul, va recomandam sa scrieti cu un marker, data la care ati desfacut sau deschis produsul.
VOPSEAUA DE PAR se va folosi DOAR IN ZIUA IN CARE ACEASTA ESTE DESCHISA si nu in mai multe zile! "

2. Cum cumpar?

Daca nu aveti un cont pe site-ul www.medicalmagazin.ro si doriti sa deveniti utilizator, completati casutele libere ale sectiunii “nu am cont” cu datele personale. Completarea datelor la sectiunea “nu am cont” va configureaza automat un cont in cadrul site-ului www.medicalmagazin.ro.

Daca aveti cont, logati-va in partea dreapta a zonei de “finalizare comanda” si apasati apoi butonul “log-in”.

3. Cum platesc?

Selectati optiunea “plata la livrare” daca doriti sa efectuati plata produselor la primirea coletului, sau print transfer bancar in contul firmei inainte de livrarea comenzii.

4. Modalitati de livrare

Puteti alege optiunea “Posta” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul postei romane cu ridicare din agentia postei din zona dvs.aferenta adresei.costul transportului este de 20 lei, marfa o veti plati la ridicarea comenzii.

Selectati optiunea „curier rapid” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul FAN COURIER. In acest caz, veti suporta costul de livrare de 15 lei pentru Bucuresti, 20 lei pentru tara.

Transportul este gratuit pentru o comanda de produse Bionike de min.300 lei. Pentru celelalte produse aferente furnizorilor Bard si Romvac acest discount de transport nu se aplica.

5. Modalitati de plata

Plata ramburs - comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau posta romana. Plata va include pe langa costul comenzii si costul transportului.

Numai atunci cand site-ul organizeaza promotii de genul “cost transport 0” se achita operatorului serviciului de curierat rapid sau celui de la posta romana doar costul comenzii.

Plata prin ordin de plata- comanda se achita inainte de livrarea ei prin ordin de plata in contul RO25BTRL04501202443679XX, deschis la banca transilvania, furnizor sc terra distrimed srl.

6. Inainte de a apasa butonul “finalizare comanda”, cititi sectiunea “termeni si conditii” si bifati casuta special alocata daca sunteti de acord cu termenii stabiliti. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii effectuate si o copie a acesteia.

Pentru alte informatii sau detalii, reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa office@medicalmagazin.ro.

Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra se va emite de catre societatea S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. cu datele mentionate mai sus.

Termene de livrare

Livrarea catre client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid/posta.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 24h–36 h din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la reconfirmarea comenzii.

Returnarea produselor

Acest articol nu se aplica dispozitivelor medicale prezentate pe site, comandate,livrate si platite. Produsele sterile nu se returneaza.

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative,  consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatii S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor. 

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@medicalmagazin.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele in ambalajele originale nedesfacute la urmatoarea adresa: bucuresti, str. Viitorului nr.171, sector 2, cod postal 020611 romania. Produsele returnate vor fi insotite de o copia a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata. Daca cumparatorul opteaza pentru inlocuirea produselor, aceasta se face conform preturilor afisate pe site in cuantumul sumei produselor returnate, daca suma produselor va depasi suma de produselor returnate , clientul va plati diferenta. 

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus-mentionata.in cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii formularului de retragere, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate  prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara  a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din o.u.g. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3402, in scop de reclama, marketing si publicitate.

Societatea S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31231, in scop de reclama, marketing si publicitate si comercializarea online a produselor.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C TERRA DISTRIMED S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Prin completarea datelor necesare crearii contului de utilizator si/sau comenzii clientul declara si accepta si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanta cu scopurile declarate, mai sus mentionate.

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.medicalmagazin.ro sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste site-ul www.medicalmagazin.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.medicalmagazin.ro si va putea avea drept consecinta penala  autorului sau autorilor acestor fapte.

Litigii

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract se va for notifica in scris pe www.medicalmagazin.ro sau direct la adresa BUCURESTI, STR. VIITORULUI NR.171, SECTOR 2, COD POSTAL 020611 ROMANIA.